3 voordelen van
keramische tegels opgelijst

Je bent op zoek naar een vloer voor je terras. Je hebt zodanig veel informatie gevonden op het internet over de verschillende soorten tegels en stenen, dus je ziet door het bos de bomen niet meer. Maar niet getreurd! Wij helpen je graag verder door je te vertellen waarom tegels in keramiek een goede keuze zijn om je terras op te fleuren.

Wat zijn keramische tegels?

Met de veelheid aan kleuren en stijlen van keramische tegels kan je alle richtingen uit. De keramische tegels van Marshalls worden gemaakt van gebakken klei. De steensoort is recycleerbaar na gebruik en het productieproces heeft een lage impact op het milieu. Bovendien wordt keramiek gebruikt voor opritten, terrassen of zwembaden, maar ook binnenshuis zijn keramische tegels mogelijk. Twijfel je nog? Lees dan snel verder, want keramiek heeft heel wat voordelen.

1. Vlekkeloos onderhoud van je terras in keramische tegels

Vloeren krijgen veel te verduren. Denk maar aan vetvlekken tijdens het koken, een schijfje tomaat dat op de grond valt tijdens de barbecue of vliegvuur van de vuurkorf dat terechtkomt op je mooie tegels. Je vloer is onderhevig aan heel wat factoren dus een gemakkelijk onderhoud is een must. Om die reden zijn keramische tegels geschikt om in of buiten huis te hebben. Met warm water en zeep of een borstel om het vuil mee weg te vegen, is je terras met keramische tegels weer als nieuw.

2. Tegels in keramiek, een budgetvriendelijke keuze

Tijdens de verbouwing van je huis of tuin lopen de kosten vaak hoog op. In vergelijking met natuursteen is keramiek een budgetvriendelijke keuze. Keramische tegels zijn verkrijgbaar in verschillende looks. Heb je graag een marmereffect, een natuurlijke look? Of wil je liever een grijze bestrating op je terras? Met keramiek is dat allemaal mogelijk. Keramiek vertoeft jarenlang in topconditie en is bovendien beschikbaar in alle vormen, kleuren en maten. Een goede optie dus voor een duurzame tegel voor elk budget.

3. Keramische tegels zijn krasbestendig en antislip

Het is zomer. Je speelt waterspelletjes in de tuin. Misschien duik je wel even het zwembad in. En dan stap je uit het water en val je pardoes op je gezicht. Met een keramiek terras zal je dat wellicht niet overkomen, want dankzij de matte afwerking van de tegel kan je niet uitglijden.

Marshalls is een internationaal bedrijf, gespecialiseerd in innovatieve bestratingsproducten sinds 1890. In ons kwalitatief, duurzaam aanbod vind je alle tegels voor tuin en terras, zwembad en oprit. We brengen graag jouw droomproject tot leven. Tot binnenkort?

Onze topproducten

GERELATEERDE ARTIKELEN

Menu
YouTube
Pinterest
LinkedIn