Het volledige
Marshalls gamma:

Replicastenen en betonklinkers
voor terras en oprit

Ga voor een moderne of net rustieke look met replicastenen in gegoten beton. Deze duurzame stenen zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk en blijven er jaar na jaar hetzelfde uitzien. En ook met betonklinkers, gemaakt van geperst beton, zit je goed. Deze zijn namelijk stevig, dik en helemaal weersbestendig. De verschillende afwerkingen en formaten van zowel replicastenen als betonklinkers bieden eindeloze mogelijkheden.

EIGENSCHAPPEN

Makkelijk in onderhoud icon

Onderhoudsvriendelijk

Slijt- en kleurvast icon

Slijt‐ en kleurvast

Eenvoudige Plaatsing icon

Eenvoudige plaatsing

TOEPASSINGEN

Oprit

Zwembad

Droom weg bij je terras of oprit in replicastenen

Replicastenen zijn het ideale alternatief van wie houdt van natuursteen of een houtlook. Zowel bij hedendaagse architectuur als een landelijke bouwstijl zit je met dit type stenen goed. Het voordeel ten opzichte van echte kasseien? De maatvaste onderkant maakt het plaatsen veel eenvoudiger!

Betonklinkers in alle maten en kleuren

Grijs, antraciet of beige … Naast de standaard kleuren zijn ook rood genuanceerd, blauwgrijs en bruin mogelijk! Deze diversiteit biedt dus ruimte voor leuke, doordachte patronen die je oprit, tuin of terras helemaal tot leven brengen.

INSPIRATIE

Origineel uitzicht met groot legcomfort

Combineer het natuurlijke uitzicht van traditionele natuursteen of een houten look met het legcomfort van een replicasteen. Doordat elke steen dezelfde afmetingen heeft, verloopt de plaatsing immers veel sneller. Bovendien krijgt vuil geen kans en zijn de stenen bijzonder goed bestand tegen weersinvloeden en slijtage. Een duurzame oplossing in elk opzicht. Stenen in gegoten beton zijn erg geschikt voor terrassen en opritten. Niet alleen het leg‐, maar ook het loopcomfort is een grote troef. Dit product is bij Marshalls verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren. Zo stel je zelf het terras of de oprit van je dromen samen. Voor een warm thuisgevoel.

Onze topproducten

Creëer samen met ons het tuinproject van je dromen

DOWNLOAD ONZE GRATIS CATALOGUS BOORDEVOL INSPIRATIE EN DE MOOISTE MATERIALEN

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meer inspiratie? Vraag je gratis brochure aan.

Vul je gegevens in en download onze gratis catalogus boordevol inspiratie en de mooiste materialen.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu
YouTube
Pinterest
LinkedIn