Creëer het tuinproject van je dromen met Marshalls

Jouw droomproject mee helpen waarmaken, dat is ons doel. Zodat jij jarenlang zonder zorgen geniet van je nieuw of heraangelegd terras, oprit of zwembad.

Ons aanbod is ruim en gevarieerd: van bestratingsmaterialen voor opritten, diverse terrastegels en accessoires als siergrind, palissades, boordstenen, zwembadboorden en stapelstenen. Met onze innovatieve producten creëer je in een handomdraai jouw unieke en persoonlijke project.

Hoe gevarieerd ons aanbod ook is, als je kiest voor Marshalls kan je rekenen op twee zekerheden: kwaliteit en duurzaamheid.

Kwaliteit

Continu ontwikkelen we nieuwe en betere producten, met de beste grondstoffen die je vindt op de markt. Dat doen we al een tijdje. Als sinds 1890 produceren we innovatieve bestratingsproducten in het Verenigd Koninkrijk. En met succes, want vandaag zijn we er marktleider. Sinds 2011 zijn we ook actief in België, Nederland en Frankrijk met onze wereldwijde natuurstenen en betonproducten van excellente kwaliteit.

Duurzaamheid

Tegelijk dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. Ons beleid steunt hiervoor op drie basiswaarden. Bij elke bedrijfsbeslissing stellen we onszelf deze vragen:

  • verbeteren we de maatschappij met aandacht voor de noden van iedereen?
  • zijn we zinvol bezig om het milieu te beschermen?
  • blijft onze economische groei stabiel?

Hoe het allemaal begon

Solomon Marshall is in de late jaren 1890 begonnen met het ontginnen van Yorkstone natuursteen in Zuid-Yorkshire in het Verenigd Koninkrijk. Door de jaren heen verstevigde de reputatie van Marshalls & Sons Ltd waardoor deze duurzame steen ondertussen vele beroemde pleinen en straten in Londen en vele andere grote steden en gemeenten in het Verenigd Koninkrijk siert.

De groei ging gepaard met diversifiëring en uitbreiding naar betonproducten voor de groeiende particuliere en openbare bouwsector. In 2011 werd Marshalls in België opgericht om te voldoen aan de vraag naar natuursteen en betonproducten van uitstekende kwaliteit voor België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

YouTube
Pinterest
LinkedIn