Het volledige
Marshalls gamma:

Alles voor de plaatsing en afwerking
van je tuin en tegels

Je tuin is een belangrijk onderdeel van je woning. Een gezellige buitenomgeving is de ideale setting voor geanimeerde gesprekken met vrienden en een lekkere barbecue met familie. Een mooi terras, verfijnde afwerking of functionele details zorgen ervoor dat het buiten fijn vertoeven is.

EIGENSCHAPPEN

TOEPASSINGEN

Ruim assortiment voor diverse toepassingen

Duurzame producten

Technische fiches beschikbaar

Oprit

Terras

Zwembad

Van tegeldragers en schanskorven tot decoratieve stenen

Bij Marshalls vind je een ruim assortiment aan afwerkings‐ en plaatsingsmaterialen, van puur functioneel tot louter decoratief. Ontdek onze diverse siegrinden, afboordingsstenen, tegeldragers en ‐kruisjes, klinkerdeksels, voegmiddelen, schanskorven en ‐vulling en grindstabilisatieplaten.

INSPIRATIE

Maak van je tuin een streling voor het oog

Een echte thuis is niet alleen de ruimte tussen vier bakstenen muren. Ook alles wat zich rond de woning bevindt, draagt bij aan het warme thuisgevoel. Een mooie oprit geeft je een welkomstgevoel, een warm terras nodigt uit tot gezellige momenten met vrienden en familie. En dat eventuele zwembad in de tuin vraagt nu eenmaal om een kwaliteitsvolle zwembadrand en bijhorend terras met uitstraling, toch?

Met enkele functionele en decoratieve elementen geef je je buitenomgeving net dat tikkeltje meer. Laat je inspireren door ons ruime aanbod aan afwerkingsmaterialen en producten voor plaatsing. Onze lokale verdelers kunnen je verder helpen om de juiste keuze te maken.

Onze topproducten

Creëer samen met ons het tuinproject van je dromen

DOWNLOAD ONZE GRATIS CATALOGUS BOORDEVOL INSPIRATIE EN DE MOOISTE MATERIALEN

GERELATEERDE ARTIKELEN

De 3 meest gemaakte fouten bij de aanleg van een terras

De aanleg van een terras is geen fluitje van een cent. Omdat je met heel wat rekening moet houden, verlies je snel iets uit het oog. Om te voorkomen dat je voor problemen komt te staan, presenteren we je in deze blog graag de 3 meest gemaakte fouten bij de aanleg van een terras.

LEES MEER

5 tips om zelf je oprit aan te leggen

Als je thuiskomt is de oprit het eerste wat je ziet. Toch staat de aanleg van je oprit vaak het laatst op de planning. Bovendien heeft niet iedereen de kennis en middelen om een oprit aan te leggen. Je kan een expert inschakelen om het voor jou te doen of je kan het helemaal zelf proberen. In deze blog geven we 5 tips mee om zelf je oprit aan te leggen.

LEES MEER

Meer inspiratie? Vraag je gratis brochure aan.

Vul je gegevens in en download onze gratis catalogus boordevol inspiratie en de mooiste materialen.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
YouTube
Pinterest
LinkedIn