Welke randtegels kiezen
bij je zwembad?

Een afgewerkt zwembad dat er verzorgd uitziet, is de droom van iedere zwembadeigenaar. Met het plaatsen van zwembadranden oogt je zwembad niet alleen mooier, het is ook gewoon handig om over te lopen of op te zitten tijdens het pootje baden. Dit artikel licht de voordelen toe van een zwembadrand en laat je kennismaken met de verschillende opties.

Waarom kiezen voor een zwembadrand?

Je weet niet goed of je wel een zwembadrand nodig hebt? Zwembadranden of randtegels hebben enkele voordelen. Het is veiliger omdat er geen scherpe hoekjes zijn waaraan jij of je bezoekers zich kunnen verwonden. Daarnaast zorgt een zwembadrand ervoor dat je tuin moeiteloos aansluit op je zwembad, wat mooi is voor het oog. Je kan ervoor kiezen om een zwembadrand te plaatsen in dezelfde look en feel als je tuin, maar je kan natuurlijk ook net gaat voor een volledig andere stijl. Een opvallende rand met verschillende hoeken en kantjes in een uitgesproken kleur? Met het aanbod van Marshalls is het allemaal mogelijk.

Keramische zwembadranden

Een keramische zwembadrand is een goede optie om de randtegels van je zwembad mee af te werken. Naast het functionele aspect en de prachtige uitstraling, is bovendien de duurzaamheid van keramiek mooi meegenomen. Keramische producten vergen immers niet veel onderhoud en zijn kras- en vlekbestendig. Daardoor gaan keramische zwembadranden jarenlang mee en dien je hier in de nabije toekomst geen rekening meer mee te houden.

Naast keramische zwembadranden kan je een zwembadrand  plaatsen in natuursteen. Waarom je zou kiezen voor natuursteen? Dat lees je hier!

Goede kwaliteit en onderhoud randtegels

Een correcte plaatsing en een goed onderhoud stellen wij voorop. Vind jij dit ook zo belangrijk? We geven je graag professioneel advies en bieden je kwaliteitsvolle producten en materialen aan. Zo kan jij jarenlang zorgeloos genieten van je zwembadranden. Heb je geen idee hoe je hieraan moet beginnen? Of weet je niet of de zwembadrand die jij voor ogen hebt, praktisch haalbaar is?? Dan helpen wij jou graag verder.

Marshalls is een internationaal bedrijf, gespecialiseerd in innovatieve bestratingsproducten sinds 1890. In ons kwalitatief, duurzaam aanbod vind je alle tegels voor tuin en terras, zwembad en oprit. We brengen graag jouw droomproject tot leven. Tot binnenkort?

Onze topproducten

GERELATEERDE ARTIKELEN

Menu
YouTube
Pinterest
LinkedIn